OFFERTE AANVRAGEN

Bestrating & Sierbestrating

Bestrating & Sierbestrating

Toe aan nieuwe bestrating of verharding voor uw terras of oprit, of elders in uw tuin? Geef uw tuin een prachtig nieuw aanzien met passende sierbestrating. Het assortiment van tegels en stenen is zeer uitgebreid. Er zijn vele soorten, maten en kleuren te vinden op de markt. Grofweg zijn deze materialen te splitsen in betontegels, keramische tegels, natuursteen, gebakken klinkers en split/grind. Graag geven wij hieronder een korte uitleg.
Materialen bestrating

In betontegels is enorm veel keuze in maat, kleur en uitvoering, al dan niet voorzien van een toplaag. Keramische tegels, speciaal gemaakt voor de buitenruimte, veel terrein. Enkele voordelen van keramische tegels zijn: onderhoudsvriendelijk, krasvast, vorst- en UV bestendig. Gebakken klinkers, gemaakt uit klei, geven een authentieke vertrouwde sfeer. Ze worden mooier naarmate ze langer liggen. Natuursteen, uniek in zijn structuur, hardheid en kleur, behoort ook tot de mogelijkheden. Een tuin met verharding van natuursteen is karakteristiek, uniek en leeft! Split of grind, de halfverharding die ook toegepast kan worden voor paden of opritten.

Nadat u uw keuze heeft gemaakt voor de tegels of stenen, zorgen wij voor de rest. Wij zorgen dat de materialen op tijd afgeleverd worden en dat uw bestrating netjes en vakkundig aangelegd wordt.

Waarom kiezen voor Van de Velde?

N

Altijd een vrijblijvende offerte

N

Bij ons altijd 5% korting

N

10% korting voor snelle beslissers

N

Garantie op alle werkzaamheden

OVERIGE DIENSTEN