OFFERTE AANVRAGEN

Diensten

ONZE DIENSTEN

Bestrating & Sierbestrating

Toe aan nieuwe bestrating of verharding voor uw terras of oprit, of elders in uw tuin? Geef uw tuin een prachtig nieuw aanzien met passende sierbestrating.

Schuttingen & Hekwerk

In de meeste tuinen mag een schutting niet ontbreken! Een schutting geeft namelijk privacy in uw eigen tuin. Dit is van belang wanneer u optimaal van u tuin wil genieten!

Vlonder aanleg & onderhoud

Een vlonder geeft altijd een mooie uitstraling in uw tuin. Daarnaast kunt u hiermee een mooi plekje aan het water creƫren. Hierdoor kunt u optimaal genieten van het water in uw tuin.

Tuinontwerp

Heeft u besloten dat u een tuin wilt aanleggen of renoveren maar weet niet waar u moet beginnen? Wij kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn. Het ontwerpen van een tuin begint bij u.

Tuinaanleg en onderhoud

Een tuin aanleggen begint met een goed tuinontwerp. Wij stellen in overleg met u een planning op voor het uitvoeren van de aanleg werkzaamheden.

Aanleg vijvers & onderhoud

Een tuinvijver geeft uw tuin een extra dimensie. Het klaterende water en de frisse beplanting zorgen voor een plezierig en afwisselend element in uw tuin.

Boomverzorging

Ook uw bomen hebben regelmatig onderhoud nodig. Een boom die niet goed onderhouden wordt kan namelijk omvallen en voor ongelukken zorgen.

Boomkappen

Bij Van de Velde kunt u terecht voor het kappen van uw boom of bomen. Naast bomen kunt u natuurlijk ook uw hagen en heesters door ons laten snoeien.

Planten van gewassen

Om de planten in uw tuin goed tot hun recht te laten komen hebben ze regelmatig onderhoud nodig. Zo moeten uw planten op tijd bemest worden.