Pakketten 2019-02-24T13:25:01+00:00
Vrijblijvende offerte

Pakketten

Budget pakket antraciet

Bent u op zoek naar een nieuwe moderne tuin met een prachtige antraciete tegel? Kies dan voor ons budget pakket antraciet. De antraciete tegels zijn zowel in 60x60cm als 50x50cm leverbaar en hebben een standaard dikte van 4cm. Voor een bedrag van €35 per m2 legt Van de Velde Tuinaanleg uw tuin er netjes en strak bij.

€35,- per m2

Bekijk meer informatie

Corsica pakket

Bent u op zoek naar een nieuwe moderne tuin met een prachtige grijs gemengde tegel? Kies dan voor ons corsica pakket. Deze tegels zijn leverbaar in 60x60cm en hebben een standaard dikte van 4cm. Wegens grote inkoop nu nog voordeliger. Voor een bedrag van €35 per m2 legt Van de Velde Tuinaanleg uw tuin er netjes en strak bij.

€35,- per m2

Bekijk meer informatie
Carpo pakket gebakken klinker 1

Carpo pakket

Bent u op zoek naar een nieuwe speelse tuin met een mooie gebakken klinker? Kies dan voor ons carpo pakket. Deze klinkers hebben een formaat van 5x20x6cm en worden standaard geplaatst in halfsteens of elleboog verband. Voor een bedrag van €50 per m2 zorgen wij ervoor dat uw tuin en weer als nieuw uitziet.

€50,- per m2

Bekijk meer informatie
Irma pakket beton klinker

Irma pakket

Met de betonklinker uit ons Irma pakket ziet uw tuin of terras er weer als nieuw uit. De betonklinkers hebben een formaat van 5x20x6cm en zijn leverbaar in diverse kleuren. Voor een bedrag van €30 per m2 zorgen wij voor de bestrating in uw tuin. De prijs van dit pakket is inclusief de aanleg, zand en slijpwerk.

€30,- per m2

Bekijk meer informatie

Herinrichting pakket

Ligt de bestrating in uw tuin er niet naar wens bij? Dan kunnen wij uw tuin herinrichten met de huidige bestrating. Kies voor ons herinrichting pakket en vanaf  €17,50 per m2 legt Van de Velde Tuinaanleg uw tuin er weer netjes en strak bij. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van het herinrichting pakket?

v.a. €17,50 per m2

Bekijk meer informatie
Hard houten lamellen schermen 1

Hard houten lamellen schermen

Bent u op zoek naar een nieuwe moderne tuin met een mooie schutting? Kies dan voor onze hard houten lamellen schermen. Deze schutting is perfect voor het afsluiten van uw tuin. Wij plaatsen deze schermen op een professionele manier. Voor een bedrag van €200 per m zorgen wij ervoor dat uw tuin op een mooie manier is afgesloten.

€200 per m.

Bekijk meer informatie
Grenen linia scherm 1

Grenen linia scherm

Bent u op zoek naar een nieuwe speelse tuin met een mooie schutting? Kies dan voor ons grenen linia scherm. Deze schutting is perfect voor het afsluiten van uw tuin. Wij kunnen deze schutting zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Voor een bedrag van €75 per m zorgen wij ervoor dat uw tuin op een mooie manier is afgesloten.

75 per m.

Bekijk meer informatie